Μερικές λέξεις

Σχετικά με εμάς

Είμαστε παθιασμένοι με το φαγητό μας

Καλώς ήρθατε στο Bogy's Steak House: Where Every Bite is Perfect.
Απολαύστε αποκλειστικές εκπτώσεις και δωρεάν παράδοση στη Λεμεσό!

Φωλιασμένο στην καρδιά της Λεμεσού, στην Κύπρο, το ψητοπωλείο μας υπερηφανεύεται που προσφέρει μια μοναδική γαστρονομική εμπειρία με επίκεντρο το χαρακτηριστικό μας πιάτο: τη λαχταριστή μπριζόλα rib eye που σερβίρεται με μια κλασική πατάτα με σακάκι και τη σάλτσα της επιλογής σας.

Στο Bogy's, πιστεύουμε στην ποιότητα έναντι της ποσότητας, γι' αυτό εστιάζουμε αποκλειστικά στην τελειοποίηση της rib eye μπριζόλας μας. Κάθε κομμάτι είναι σχολαστικά επιλεγμένο και προετοιμασμένο με τεχνογνωσία για να εξασφαλίσει απαράμιλλη τρυφερότητα και γεύση. Είτε προτιμάτε τη μπριζόλα σας σπάνια, μέτρια σπάνια, μεσαία ή καλοφτιαγμένη, οι έμπειροι σεφ μας θα την ψήσουν στα κάρβουνα σύμφωνα με τις ακριβείς προδιαγραφές σας, εγγυώντας μια γευστική εμπειρία που ξεπερνά κάθε φορά τις προσδοκίες.

Εκτός από τη δέσμευσή μας για εξαιρετική μπριζόλα, κατανοούμε τη σημασία της ευκολίας και της ευελιξίας για τους πελάτες μας. Γι' αυτό προσφέρουμε υπηρεσίες παράδοσης μέσω δημοφιλών πλατφορμών όπως οι εφαρμογές Bolt Food και Wolt, φέρνοντας την εμπειρία του Bogy απευθείας στο κατώφλι σας.

Για όσους θέλουν να απολαύσουν το απολαυστικό μας φαγητό στην άνεση του σπιτιού τους ή να φιλοξενήσουν μια μικρή συγκέντρωση, προσφέρουμε αποκλειστικές εκπτώσεις μέσω της ιστοσελίδας μας. Ομάδες 3 έως 6 ατόμων μπορούν να απολαύσουν έκπτωση 15% στις παραγγελίες τους, ενώ ομάδες μεσαίου μεγέθους 7 έως 12 ατόμων απολαμβάνουν γενναιόδωρη έκπτωση 20%. Επιπλέον, όλες οι παραγγελίες, ανεξαρτήτως μεγέθους ομάδας, πληρούν τις προϋποθέσεις για δωρεάν παράδοση εντός Λεμεσού.

Είτε είστε λάτρης της μπριζόλας που αναζητάτε το τέλειο κομμάτι είτε απλά λαχταράτε μια αξέχαστη γευστική εμπειρία, το Bogy's Steak House σας προσκαλεί να απολαύσετε τις απλές απολαύσεις του εξαιρετικού φαγητού και της ζεστής φιλοξενίας. Ελάτε μαζί μας και αφεθείτε στη διαχρονική παράδοση της υπέροχης μπριζόλας που γίνεται σωστά.

Δωρεάν αποστολή

Απολαύστε δωρεάν παράδοση στη Λεμεσό!

Υψηλή ποιότητα

Ασυναγώνιστη ποιότητα, κάθε μπουκιά.

Εγκαιρη παράδοση

Άμεση παράδοση, κάθε φορά.

ιστορία

Το Γευστικό μας Ταξίδι
Ξεκινά το 2024

Προέλευση

Ξεκινώντας το 2024 στη ζωντανή πόλη της Λεμεσού, το Bogy's Steak House έχει ξεκινήσει ένα γευστικό ταξίδι που ενσαρκώνει το πάθος μας για γαστρονομική τελειότητα. Εμπνευσμένοι από το όραμα να επαναπροσδιορίσουμε την τραπεζαρία σε ψητοπωλείο, δημιουργήσαμε επιμελώς ένα γαστρονομικό καταφύγιο όπου κάθε λεπτομέρεια αντικατοπτρίζει τη δέσμευσή μας για ποιότητα και καινοτομία, ενώ όλα αυτά συμμορφώνονται με τα υψηλότερα ευρωπαϊκά πρότυπα μαγειρικής.

Από τα προσεκτικά επιλεγμένα κομμάτια της prime rib eye steak μέχρι τα τελειοποιημένα συνοδευτικά από jacket potatoes και αλμυρές σάλτσες, κάθε στοιχείο αφηγείται μια ιστορία αφοσίωσης και δεξιοτεχνίας. Το ταξίδι μας έχει τις ρίζες της σε μια βαθιά εκτίμηση για τη διαχρονική τέχνη του ψησίματος, σε συνδυασμό με μια σύγχρονη προσέγγιση στη γεύση και την παρουσίαση.

Ακόμη και χωρίς φυσικό εστιατόριο, φέρνουμε την εμπειρία ψητοπωλείου κατευθείαν στην πόρτα σας στη Λεμεσό, διασφαλίζοντας ότι κάθε γεύμα πληροί την εξαιρετική ποιότητα που σας αξίζει. Η συμμόρφωσή μας στα διεθνή πρότυπα διασφαλίζει ότι κάθε πιάτο παρασκευάζεται με ακρίβεια και φροντίδα, παρέχοντας μια αξέχαστη γευστική εμπειρία.

Ελάτε μαζί μας καθώς γιορτάζουμε την καταγωγή μας και συνεχίζουμε να απολαμβάνουμε τους ουρανίσκους με τις καλύτερες γεύσεις, μια τέλεια ψημένη μπριζόλα τη φορά. Είτε πρόκειται για ένα οικείο δείπνο στο σπίτι είτε για μια μεγάλη εκδήλωση που φροντίζουμε από εμάς, το Bogy's Steak House έχει δεσμευτεί να προσφέρει μια αξέχαστη γευστική εμπειρία, με γνώμονα την αδιάκοπη αναζήτηση της τελειότητας.

Ιστορία

Στο Bogy's Steak House, η ιστορία μας ξεκινά το 2024, μια απόδειξη της αφοσίωσής μας στη δημιουργία γαστρονομικής αριστείας. Γεννημένοι από ένα κοινό πάθος για εξαιρετικές γευστικές εμπειρίες, οι ιδρυτές μας ξεκίνησαν μια αποστολή να επαναπροσδιορίσουν την παραδοσιακή ιδέα του ψητοπωλείου.

Καθοδηγούμενοι από μια αδιάκοπη αναζήτηση της τελειότητας, επιλέγουμε σχολαστικά τα καλύτερα κομμάτια rib eye steak, διασφαλίζοντας ότι κάθε μπουκιά είναι μια συμφωνία γεύσης και τρυφερότητας. Το ταξίδι μας σηματοδοτείται από τη δέσμευση στην ποιότητα, από την προμήθεια υλικών κορυφαίας ποιότητας έως την κυριαρχία των τεχνικών ψησίματος που ακονίζονται με χρόνια τεχνογνωσίας.

Λειτουργώντας αποκλειστικά μέσω πλατφορμών παράδοσης στη Λεμεσό, το Bogy's Steak House φέρνει το γκουρμέ δείπνο απευθείας στην πόρτα σας. Σε συνεργασία με τις Bolt Food, Wolt και Foody, διασφαλίζουμε ότι οι επώνυμες μπριζόλες και τα προσεκτικά φτιαγμένα πιάτα μας παραδίδονται φρέσκα και ζεστά, διατηρώντας την εξαιρετική ποιότητα που σας αξίζει.

Αλλά η ιστορία μας δεν τελειώνει με μεμονωμένες παραδόσεις. Αναγνωρίζοντας τη ζήτηση για μεγαλύτερες συγκεντρώσεις, προσφέρουμε υπηρεσίες catering για μεγάλες παραγγελίες. Είτε πρόκειται για οικογενειακή γιορτή, εταιρική εκδήλωση ή για οποιαδήποτε ειδική περίσταση, το Bogy's Steak House προσφέρει εξαιρετική τροφοδοσία με γενναιόδωρες εκπτώσεις και δωρεάν παράδοση για μεγάλες παραγγελίες. Κάθε γεύμα παρασκευάζεται με την ίδια σχολαστική φροντίδα, διασφαλίζοντας ότι η εκδήλωσή σας θα είναι ταυτόχρονα αξέχαστη και νόστιμη.

Καθώς συνεχίζουμε να γράφουμε την ιστορία μας, σας προσκαλούμε να γίνετε μέρος της. Ζήστε το Bogy's Steak House από την άνεση του σπιτιού σας ή αφήστε μας να καλύψουμε την επόμενη μεγάλη εκδήλωση σας. Ξεκινήστε ένα γαστρονομικό ταξίδι που δεν μοιάζει με κανένα άλλο, όπου κάθε γεύμα είναι μια γιορτή του πάθους, της γεύσης και της τέχνης της μπριζόλας. Παραγγείλετε τώρα μέσω του ιστότοπού μας Bolt Food, Wolt ή Foody και απολαύστε την άνεση και την ποιότητα του Bogy's Steak House που σας παραδίδεται.

Steak Perfection

Prime Cuts

Αφεθείτε στη δελεαστική μας μπριζόλα ribeye, φτιαγμένη με τα καλύτερα, πιο φρέσκα υλικά. Αυτή η προσεκτικά επιλεγμένη κοπή εξασφαλίζει απαράμιλλη ποιότητα και γεύση, υποσχόμενη μια γευστική εμπειρία όπως καμία άλλη.

Επίπεδο ετοιμότητας

Απολαύστε την τελειότητα της μπριζόλας με τα προσαρμόσιμα επίπεδα ψησίματος, επιτρέποντάς σας να απολαμβάνετε τη μπριζόλα σας όπως ακριβώς την προτιμάτε – από ζουμερή σπάνια έως λαχταριστή καλοψημένη.

Bogy's Μπριζολάδικο Λεμεσός

Signature Marination

Οι μπριζόλες μας είναι μαριναρισμένες στην τελειότητα, εμπλουτίζοντάς τις με στρώματα γεύσης που δελεάζουν τους γευστικούς σας κάλυκες σε κάθε μπουκιά. Αναβαθμίστε την εμπειρία σας στο μπριζόλα με την επιλογή μας από επιπλέον σάλτσες.

Ξεκλειδώστε το Μυστικό

Ελάτε μαζί μας για ένα ταξίδι γαστρονομικής υπεροχής, όπου κάθε μπριζόλα είναι ένα αριστούργημα γεύσης, τρυφερότητας και αξέχαστη γευστική εμπειρία.

Steak House Λεμεσός Παράδοση

Bolt Food | Wolt | Foody

Bogy's Μπριζολάδικο Λεμεσός
Agios Nicolaos,
Limassol, Cyprus, 3096

Παραγγείλετε τώρα online!
Παράδοση εντός Λεμεσού σε μόλις 30 λεπτά!

Μικρή ομάδα

3-6 άτομα

Λάβετε έκπτωση 15%

Μέση Ομάδα

7-12 άτομα

Λάβετε έκπτωση 20%

Μπριζολάδικο Λεμεσός

Εγγραφείτε στο Πρόγραμμα Επιβράβευσης και Λάβετε Αποκλειστικά Προνόμια

Τα σημεία μου:
Αξία:

Αναπαραγωγή βίντεο σχετικά με ψητοπωλείο Λεμεσός
0
Το καλάθι είναι άδειο.
Κάντε κύλιση στην κορυφή